5 Haziran 2007 Salı

Ankirock Fest 2007 ( 6-10 Haziran )

Bu yıl 2. si düzenlenen ve "DÜNYA İÇİN ROCK" sloganı ile yola çıkan" AnkiRockFest 2007" 6 Haziran tarihinde başlıyor. Düşyolu Organizasyon (Ankara) ve Tasarımevi (İstanbul) ortaklığında, dev bir yeşil alan olan Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri`nde, açık hava festivali olarak gerçekleşecek etkinlik 5 gün sürecek. Konser programının yanı sıra 40,000 kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği yiyecek, içecek, çarşı ve eğlence alanlarından faydalanılırken, farklı aktivitelere katılınabilinecek. Ulusal ve küresel olaylara dikkat çekerek, toplumsal sorumluluk görevini yerine getirmeyi hedefleyen festivalde çok sayıda grup ve müzisyen, müzikseverler ile tek bir ağızadan " Dünya için Rock" demek üzere buluşacak.

Ankara`nın kültür, sanat ve eğlence hayatına yeni bir değer ve canlılık katarken, bir yandan da Anadolu`da gerçekleşen en büyük müzik festivali olma özelliği kazanan festivalin biletleri satışa çıktı. Sahne alacak gruplar ve diğer detaylar için haberin devamına tıklayın lütfen ...
1.GÜN 6 HAZiRAN ÇARŞAMBA
DEJA VU
METROPOLiS
UMUT KUZEY
110
HAYKO CEPKYN
NİL KARAİBRAHİMGİL

2.GÜN 7 HAZİRAN PERŞEMBE
MALT
KARAPAKS
REDD
FERİDUN DÜZAĞAÇ
BULUTSUZLUK ÖZLEMİ
ERKİN KORAY
MOGOLLAR

3.GÜN 8 HAZİRAN CUMA
KARNAVAL
ASENA ÖZÇETİN
BARIŞ AKARSU
YÜKSEK SADAKAT
OGÜN SANLISOY
DEMİR DEMİRKAN

4.GÜN 9 HAZİRAN CUMARTESİ
AYDİLGE
ANİMA
RASHIT
VEGA
GRİPİN
EMRE AYDIN
PENTAGRAM

5.GÜN 10 HAZİRAN PAZAR
RESET TO DEFAULT
ARCANE
BLACKTOOTH
CROSSFIRE
RAVEN WOODS
PİLLİ BEBEK
WHISKY

Mekan : Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri, Atakule`ye 9,5 kilometre mesafede olup, 244.906 metrekare alana sahip dev bir tesistir. Bu tesisin 25,300 metrekaresi çim alandır. Şehir merkezine çok yakın mesafedeki Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesislerine ulaşım belediye otobüsü ve dolmuş ile de sağlanmaktadır. 5 gün süren bir Açık Hava organizasyonu olarak düzenlenen festival, rock müzik severlere konaklama imkânı da sunuyor. AnkiRockFest 2007, 6 Haziran Çarşamba günü katılımcılarına kamp alanını açacak ve gün boyunca sürecek etkinlikleri ve akşam saatlerindeki partisiyle Ankaralılara merhaba diyecek.

Biletler için :
http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HANK1
Daha detaylı bilgi için :
http://www.ankirockfest.com/

Hiç yorum yok: