27 Mayıs 2007 Pazar

Evanescence’deki Son Gelişmeler..

Evanescence

İstanbul Konseri Öncesi Evanescence’de iki beklenmeyen ayrılık yaşandı. Grubun gitaristi John LeCompt ve baterist Rocky Gray gruptan ayrıldı. LeCompt, Amy Lee’nin kendisini gruptan attığını belirtiyor. Ben Moody ve Will Boyd’un gruptan ayrılmasından sonra yoluna başarılı bir şekilde devam eden Evanescence’den geçtiğimiz hafta Grubun gitaristi ve Bateristi de yollarını ayırdı. Grubun gitaristinin yaptığı açıklamada (John Lecompt) gruptan ayrılmasını Amy Lee’nin istediğini belirtti. Diğer ayrılan Bateristi Rocky Gray’in, Amy Lee’nin menajeri tarafından konuşma yasağı konulduğu için konuşamayacağını belirti.

Amy Lee’ ayrılıkların ardından Şöyle Konuştu

“Evanescence gayet iyi durumda. John ve Rocky, dört yıldır Evanescence’teydiler ve beraber çok iyi konserler verdik; ama artık onlar değişim için hazırlar ve biz de yollarımızı ayırdık. Evanescence, küçüklüğümden beri sevdiğim ve üzerine titrediğim bir şey ve her zaman onu korumak için savaşacağım.

Terry, Tim ve ben, yeni müzisyenlerle çalışacağımız için heyecanlıyız. Gelişmeler için takipte olun. Tur için endişelenmeyin. Hiçbir konser iptal edilmeyecek ve çok yakında hepinizi göreceğiz!”

Hiç yorum yok: